Dette sletter kontoen din permanent, inkludert arrangementer du eier,
RSVP-er og invitasjoner du har sendt. Du må bekrefte med telefonnummeret
ditt, samme måte som du logger inn i appen.
Vi har sendt en kode til telefonnummeret ditt.
Dette kan ikke angres. Konto, arrangementer du eier, RSVP-er og invitasjoner slettes permanent.